Onderzoek naar overleden man in IJmuiden, politie zoekt getuigen en camerabeelden

9 maanden geleden gepubliceerd

In IJmuiden is een onderzoek gestart naar de dood van een 60-jarige man. Hij werd maandag 16 oktober rond 16.00 uur overleden aangetroffen in een woning aan de Sam Vlessinghof. De man werd onder verdachte omstandigheden aangetroffen, waardoor een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) onmiddellijk onderzoek heeft gestart.

Oproep tot getuigen en camerabeelden

De exacte oorzaak van zijn overlijden is nog onduidelijk. De politie roept daarom mensen op die informatie hebben over deze zaak om contact op te nemen. Dit kan via de gratis Opsporingstiplijn: 0800-6070, onder vermelding van zaaknummer: 2023224239, of de zaak over de overleden man in IJmuiden.

Voor wie anoniem wil blijven, is er de mogelijkheid om te bellen met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Daarnaast is de politie op zoek naar camerabeelden uit de omgeving van de Sam Vlessinghof in de periode van 12 oktober tot en met 16 oktober.

Oproep tot medewerking

Het is van groot belang dat de politie zo snel mogelijk in contact komt met mensen die mogelijk meer informatie hebben. Daarom wordt iedereen met relevante informatie dringend verzocht om contact op te nemen met de politie.