Explosie in IJmuiden: Politie zoekt getuigen en camerabeelden

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Op woensdag 28 februari heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning aan De Noostraat in IJmuiden. De politie vermoedt dat een brandbare vloeistof de oorzaak is. Momenteel is er een onderzoek gaande en worden getuigen en camerabeelden gezocht.

Omschrijving van het incident

De explosie vond omstreeks 22.40 uur plaats. Het lijkt erop dat een brandbare vloeistof de oorzaak is van de knal. Bij de explosie is de voordeur van de woning beschadigd. Er zijn geen gewonden gevallen.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als u iets heeft waargenomen tussen 22.30 uur en 23.00 uur op de dag van de explosie, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan De Noostraat, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Melden helpt

Bij een verdachte situatie wordt het altijd aangeraden om 112 te bellen. Informatie over (de achtergronden van) vergelijkbare incidenten kan worden gemeld. Als u aarzelt om informatie te verstrekken, kan dit ook altijd anoniem of vertrouwelijk gedaan worden.

Beelden en foto’s

Beelden en foto’s kunnen ook erg nuttig zijn voor het onderzoek. Mocht u iets hebben vastgelegd dat kan bijdragen aan de zaak, wordt u verzocht dit te delen met de politie.