Zware mishandeling in horecagelegenheid Plein 1945 IJmuiden, politie zoekt getuigen

5 maanden geleden gepubliceerd

In een horecagelegenheid aan het Plein 1945 in IJmuiden vond op donderdag 22 februari een zware mishandeling plaats. Een 63-jarige man uit IJmuiden werd mishandeld door meerdere personen. De politie heeft twee verdachten aangehouden en doet verder onderzoek naar de zaak.

Incident en aanhouding

Rond 21.15 uur kreeg de politie de melding van de mishandeling. Er zijn aanwijzingen dat er eerder die avond een conflict had plaatsgevonden dat mogelijk de aanleiding was voor de mishandeling. Na de mishandeling vluchtten de verdachten in een onbekende richting. De politie heeft na onderzoek rond 22.50 uur een 60-jarige man uit IJmuiden kunnen aanhouden op de Grahamstraat. Zijn betrokkenheid wordt nog onderzocht.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die het onderzoek verder kunnen helpen. Bent u tussen 21.00 uur en 21.30 uur getuige geweest van de mishandeling of het mogelijke conflict eerder die avond? Of heeft u camerabeelden van het incident? De politie roept op om deze informatie met hen te delen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Slachtoffer en verdachten

Het slachtoffer, een 63-jarige man uit IJmuiden, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden: een 60-jarige man en een 29-jarige man, beiden afkomstig uit de gemeente Velsen. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen in verband met deze zaak.